Sejur 4* LACOSTA Aqaba 7 - nopti

Sejur 4 * Hotel LACOSTA Aqaba – 7 nopti

Previous slide
Next slide

      Hotelul Lacosta din Aqaba oferă cazare de 4 stele, cu un centru de fitness, o terasă și acces la un club de plajă privat. Proprietatea este situată în inima centrului orașului Aqaba, cu acces ușor la restaurante, magazine și atracții ale orașului. Proprietatea se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Royal Yacht Club și la 13 minute de mers pe jos de Fortul Aqaba.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, ceainic, duș, uscător de păr și dulap. Camerele hotelului au baie privată și WiFi gratuit. Unele camere de aici au balcon și vedere la mare și/sau la oraș.

Un mic dejun continental de 5 stele este servit în fiecare dimineață la proprietate. Există un restaurant, care servește o varietate de mâncăruri internaționale, steakhouse și locale.

Alte atracții din apropiere includ Ayla Aqaba Marina (2,4 km), Dolphin Reef (6,4 km), Coral Beach Nature Reserve (8,2 km) și Aqaba South Beach (10,5 km). Oaspeții pot accesa clubul de plajă Berenice pentru snorkelling, scufundări și alte activități sportive acvatice, la un cost suplimentar. Există un serviciu de transfer gratuit la și de la clubul de pe plajă.

Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește arabă, engleză și italiană, iar personalul este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta. Aeroportul Internațional King Hussein este la 9 km.

Despre Aqaba

      Situată în cel mai Nordic punct al Mării Roșii, minunatul resort Aqaba este locația perfectă pentru sănătate și bunăstare. Aici, principala atracție este Marea Roșie în sine, cu corali nemaipomeniți, și o viața subacvatică incredibilă. Cele mai iubite activități  din Aqaba sunt scuba diving, snorkeling, înotul, navigația cu barca, windsurfing, waterskiing sau relaxarea pe plajă. Aqaba este cu adevărat un loc perfect pentru o pauză de relaxare a corpului și a sufletului. Apa este caldă, vremea perfectă iar facilitațile sunt din belșug.

      Aqaba, cunoscut istoric sub numele de Ayla, este singurul oraș de coastă din Iordania care joacă un rol major în dezvoltarea economiei iordaniene, prin sectoarele sale vibrante de comerț și turism. Locația strategică a Aqabei, la vârful de nord-est al Mării Roșii, între continentele Asia și Africa și lângă Wadi Rum și Petra, a plasat-o în triunghiul de aur al turismului Iordaniei, care a solidificat locația orașului pe harta lumii și a făcut-o una dintre principalele atracții turistice din Iordania.

      Orașul acvatic Aqaba este considerat cea mai bună locație pentru scufundări și sporturi acvatice. Este alegerea perfectă pentru romantici pentru priveliștile sale superbe la Marea Roșie.

     Hotelul este, de asemenea, situat convenabil în apropierea reperelor unice ale Iordaniei: • Orașul trandafir-roșu Petra este la aproximativ 125 km distanță • Wadi Rum la 76 km • Marea Moartă la 237 km

Activitati Optionale

PETRA

       Situat la 125 km de Aqaba  una dintre cele 7 minuni ale lumii noi, Petra, celebrul oraș antic care se află pe jumătate ascuns în peisajul suflat de vânt din sudul Iordaniei, cel mai prețios site de patrimoniu UNESCO din lume.      Puteți de asemenea să  explorați Little Petra (Siq al-Barid) – care este o vale îngustă situată la aproximativ 8 kilometri nord de centrul orașului Petra. Locul este un bogat site arheologic, cu morminte tăiate în piatră, arhitectură construită din piatră și inginerie hidrologică complexă. Situl este situat în interiorul fertil al nordului Petrei, un peisaj care păstrează dovezi ale viticulturii și vinificării pe scară largă, alături de cultivarea cerealelor, măslinelor și a altor produse.

Iordania 2023 Charter

Wadi Rum

        Situat la 76 km de Aqaba. Aici veți găsi aventură și  veți simți romantismul Deșertului Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj marțian format din văi vechi  și munți  din travertin erodati , crescând  printre nisipuri colorate în alb și roz. 

Vă puteți bucura de  un safari  4×4 de 2 ore pentru a explora  locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabiei. 

Vacanță magică să aveți!

Servicii incluse:

 • 7 nopți de cazare cu mic dejun
 • Bilete avion Charter București – Aqaba – București
 • Bagaj de cală 20 kg
 • Transferuri
 • Asistentă la sosire și plecare
 • Însoțitor din partea agenției
 • Asistență 24/07

Servicii neincluse:

 • Excursii opționale
 • Supliment demipensiune
 • Bagaj 10 kg cală Opțional 15 usd/sens
 • Priority bording -> 1 bagaj de mână 10kg 15 usd/sens
 • Alocare loc în avion 3, 5, 7, 10 euro/sens
 • Băuturi
 • Asigurare medicală (Obligatoriu)
 • Asigurare storno (optional)
Tarif Adult
786 $
Supliment single
252 $
Supliment demipensiune adult
101 $
Tarif Copil :
Infant până la 2 ani
75 $
de la 2 ani până la 6 ani fără pat adițional inclus
493 $
de la 6 ani până la 12 ani cu pat adițional inclus
640 $
Pat adițional copil
147 $
Supliment demipensiune copil de la 6 ani până la 12 ani
50 $

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 350 $ (USD) și o copie după pașaport – pentru viză , iar restul de bani se achită eșalonat până la 45 zile înainte de plecare.

Sejur 4* Lacosta Hotel Aqaba 7 nopti

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)