Kempinski 5* Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Luxury Sejur 5* Charter
Kempinski Aqaba 2 nopti
Kempinski Ishtar Marea Moarta 5 nopti

5 * Luxury KEMPINSKI RED SEA Hotel Aqaba – 2 nopti

Previous slide
Next slide

Luxury Sejur 5* Charter
Kempinski Aqaba 2 nopti
Kempinski Ishtar Marea Moarta 5 nopti

5 * Luxury KEMPINSKI RED SEA Hotel Aqaba – 2 nopti

Previous slide
Next slide

Hotelul este situat strategic în centrul orașului Aqaba, oferindu-vă cele mai bune forme de lux pe malul plajei cu nisip alb.

Despre Aqaba

      Situată în cel mai Nordic punct al Mării Roșii, minunatul resort Aqaba este locația perfectă pentru sănătate și bunăstare. Aici, principala atracție este Marea Roșie în sine, cu corali nemaipomeniți, și o viața subacvatică incredibilă. Cele mai iubite activități  din Aqaba sunt scuba diving, snorkeling, înotul, navigația cu barca, windsurfing, waterskiing sau relaxarea pe plajă. Aqaba este cu adevărat un loc perfect pentru o pauză de relaxare a corpului și a sufletului. Apa este caldă, vremea perfectă iar facilitațile sunt din belșug.

      Aqaba, cunoscut istoric sub numele de Ayla, este singurul oraș de coastă din Iordania care joacă un rol major în dezvoltarea economiei iordaniene, prin sectoarele sale vibrante de comerț și turism. Locația strategică a Aqabei, la vârful de nord-est al Mării Roșii, între continentele Asia și Africa și lângă Wadi Rum și Petra, a plasat-o în triunghiul de aur al turismului Iordaniei, care a solidificat locația orașului pe harta lumii și a făcut-o una dintre principalele atracții turistice din Iordania.

     Hotelul Kempinski Aqaba Red Sea este situat strategic în centrul orașului Aqaba, la doar 10 minute de Aeroportul Internațional King Hussein, cunoscut și sub numele de Aeroportul Internațional Aqaba.

     Orașul acvatic Aqaba este considerat cea mai bună locație pentru scufundări și sporturi acvatice. Este alegerea perfectă pentru romantici pentru priveliștile sale superbe la Marea Roșie.

     Hotelul nu vă garantează doar vederi panoramice ale Mării Roșii, ci și ale celui de-al șaselea cel mai înalt catarg din lume, aflat aproape de malul mării, la o înălțime de 130 m și văzut din țările din jur.

     Hotelul este, de asemenea, situat convenabil în apropierea reperelor unice ale Iordaniei: • Orașul trandafir-roșu Petra este la aproximativ 125 km distanță • Wadi Rum la 76 km • Marea Moartă la 237 km

5 * KEMPINSKI Hotel Ishtar Dead Sea – 5 nopti

Previous slide
Next slide

       Hotelul Kempinski Ishtar este situat în cel mai de jos punct de pe Pământ, pe malul Mării Moarte, la 434 m .(1.312,3 ft) sub nivelul mării. 

       Stațiunea este cunoscută pentru designul exterior și interior unic inspirat de grădinile suspendate din Babilon, este locul ideal pentru a explora bogata cultură și istorie a zonei. 

       De la piscine infinity la camere de tratament cu atmosferă relaxantă, toate facilitațile hotelului sunt puse la dispoziția oaspeților pentru a le crea un sanctuar privat de vindecare și încântare totală a simțurilor. Situate în mijlocul grădinilor presărate cu lagune și cascade, cele nouă piscine uimitoare se bucură de vederi impresionante spre Marea Moartă. Centrul de fitness este dotat cu cele mai noi echipamente, cum ar fi aparate cardio si cu greutați. Serviciile unor antrenori personali sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Terenul de tenis este situat in zona de SPA pentru cei care doresc să adauge un pic de provocare antrenamentului de zi cu zi.

      Clienții hotelului se pot bucura de bufete delicioase în cadrul Restaurantului “Obelisk”, unde talentații bucătari servesc cele mai gustoase preparate din bucătăria iordaniană și arabă. O experiență Thai savuroasă oferă Restaurantul “The Codes”, unde Chef Pharita le încântă sufletul oaspeților cu preparate din bucătăria lui natală. Pentru gustări și mese în timpul zilei se ocupă echipa “Akkad Pool Grill” – situat lângă piscina Infinity, iar pentru fanii preparatelor din bucătăria italiană, Chef Fabrizio Tugulu pregătește cele mai bune rețete italiene în cadrul Restaurantului “Ashur Pizza & Grill”.

      Spa-ul “Resense” este cel mai mare din regiune cu ai săi 10000 mp. Inspirat de Europa, fiecare element al său a fost conceput cu deosebită atenție, pentru a oferi o experiență desăvârsită. Sunt disponibile 20 de camere de tratament cu duș privat, șase zone individuale de tratament și relaxare în aer liber, hidro-facilitați cu baie de aburi, saună, jacuzzi și piscină cu apă din Marea Moartă.

       Hotel Kempinski Ishtar dispune de trei enclave de lux construite în mijlocul unor gradini presărate cu lagune, cascade și piscine private, unde măslinii și palmierii oferă intimitate absolută, într-un cadru de neegalat în frumusețe la malul Mării Moarte. Complexul hotelier este compus din 3 cladiri de dimensiuni vaste, oferind 345 camere, apartamente și vile, fiecare clădire cu design și caracteristici unice, toate acestea pentru a oferi cele mai bune vederi la Marea Moartă.

Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Marea Moartă

        Imaginează-ți că plutești în apele calduțe si foarte sărate din Marea Moartă, bucurându-te de un masaj relaxant și apoi delectându-te cu o masă excepțională în împrejurimile exotice. Sau, poate o plimbare prin uimitoarele peisaje, unde doar păsările și briza gentilă a vântului îti pot întrerupe gândurile. Imaginează-ți că te lași absorbit de apele terapeutice din izvoarele termale, dormi sub miliarde de stele sau că înoti alături de viața marină într-o lume subacvatică plină de culoare. Imaginează-ti ce pot face toate aceste minuni pentru sănătatea și pacea ta interioara.

       Atracția principală de la Marea Moartă este marea în sine! Apa caldă este de 10 ori mai sărată decât apa de mare normală, și este de asemenea bogată în săruri clorhidrice precum magneziul, sodiul, potasiul și bromul. Aceste ape au atras vizitatorii încă din timpurile străvechi. Regele Irod, și Regina Egiptului Cleopatra erau nelipsiti de la Marea Moartă. De-a lungul istoriei nu exista un mod mai luxos de a călători în afară de a te înmuia în mineralele apei în timp ce te bucuri de soare.

Marea Moartă este cel mai sigur loc din lumea pentru bronzat. Deși foarte aproape de regiunea de deșert, vaporii care se ridică din suprafața mării formează un filtru natural pentru razele ultraviolete.

               Tratamentele de la Marea Moartă

         Beneficiile terapeutice ale Mării Moarte sunt cunoscute omului de peste 2000 de ani. O combinație unică dintre condițiile climatice și elementele naturale precum soare, apă, nămol și aer   s-au combinat să ofere tratamente naturale excelente pentru psoriasis, dermatită antropică, vitiligo, artrită, astm, probleme de circulație, hipertensiune, parkinson și probleme de vedere.

         Apele din Marea Moartă ce se evaporă constant, lasă în urmă sulf, sodiu, potasiu, iod, magneziu, calciu și bromul care au fiecare proprietați benefice.

    Datorită presiunii barometrice ridicate, aerul din jurul Mării Moarte are în jur de 8% mai mult oxigen la nivelul mării. Acest aer uscat, bogat și lipsit de alergeni face acest loc un rai pentru cei cu probleme respiratorii.

    Laboratoarele Mării Moarte produc o varietate de maști faciale din namol, săruri de baie, șampoane, creme hrănitoare, creme de mâini, demachiante, tonice de față, geluri de baie și duș, săpunuri și creme de protecție solară. Toate sunt produse din elementele naturale din zonă, sunt de o calitate excelentă și sunt valabile în outleturile din Iordania. Aceste produse pot fi de asemenea comandate online și livrate oriunde în lume, pentru ca turiștii să se bucure în continuare de beneficiile Mării Moarte cu mult timp după ce aceștia s-au întors acasă.

      În ziua de azi, mii de oameni din toată lumea vin la Marea Moartă pentru a se rejuvena, recupera, relaxa și bucura de beneficiile sale naturale. Un lanț de hoteluri de lux, și resorturi spa se aliniază de-a lungul coastei. Acestea oferă cazări superlative și o varietate de tratamente spa.   

      Clinicile de la Marea Moartă sunt specializate în tratamentele pielii, articulațiilor, bolilor de ochi, și de asemenea a problemelor respiratorii de hipertensiune. Fiecare clinică are o echipă de fizicieni experți și personal de asistenți special pregatiți.

Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Activități opționale:

Aqaba: 

Croazieră pe Marea Roșie cu barca cu fundul de sticlă și Snorkeling

La Marea Moartă:

         Betania – reprezintă locul sfânt în care Ioan Botezătorul l-a botezat pe Isus în apa râului Iordan. Multă vreme a fost cunoscut doar din Biblie și din bizantin și medieval.

        Mount Nebo – unul dintre cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei, unde se află mormântul lui Moise. Aici ne vom bucura de o panoramă spectaculoasă asupra Văii Iordanului și a Mării Moarte.

        Jerash – Așezare urbană tipic romană cu străzi pavate, temple ridicate pe coline, teatre spațioase, piețe publice, fântâni și ziduri ce-și fac loc printre turnuri și porți. Vechiul oraș Jerash este unul dintre cele mai bine păstrate orașe romane din lume. Cunoscut drept orașul celor 1.000 de stâlpi. Veți vizita, de asemenea, Poarta cu trei arcuri, Hipodromul Uriaș, Teatrul și singurul Forum Roman înconjurat de 63 de coloane.

       Turul Ammanului – Puteți vizita Cetatea (Citadela), teatrul roman, Moschee Regelui Abdullah, partea veche și nouă din Amman.

       Madaba – “Orașul Mozaicului” , unde principala atracție este o hartă din mozaic a Ierusalimului și a Pământului Fagaduinței: reprezentarea grafică conține doua milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, orașe dar și Delta Nilului. Vom vizita Biserica Sfântului Gheorghe.

       Wadi MujibO experiență plină de adrenalină și peisaje mirifice. Nu puteți rata așa ceva! Canionul este deschis doar pe perioada verii!!!

În ultima zi, pe drumul spre Aqaba – puteți vizita

            Petra –  A 7-a minune ale lumii noi. Celebrul oraș antic care se află pe jumătate ascuns în peisajul suflat de vânt din sudul Iordaniei, cel mai pețios site de patrimoniu UNESCO din lume. 

Iordania 2023 Charter

        Și un Safari în deșertul roșu – Wadi Rum denumita si „Valea Lunii”. Aici veți simți aventura și romantismul deșertului arab. Wadi Rum are un peisaj senin, format din văi vechi și munți de travertin erodați, care se ridică printre nisipurile colorate în alb și roz.

Wadi Rum - Red Desert

Servicii incluse:

 • 7 nopți de cazare cu mic dejun
 • Bilete avion Charter București – Aqaba – București
 • Bagaj de cală 20 kg
 • Transferuri
 • Asistentă la sosire și plecare
 • Însoțitor din partea agenției
 • Asistență 24/07

Servicii neincluse:

 • Excursii opționale
 • Supliment demipensiune
 • Bagaj 10kg cală Opțional 15 usd/sens
 • Priority bording -> 1 bagaj de mână 10kg 15 usd/sens
 • Alocare loc în avion 3, 5, 7, 10 euro/sens
 • Băuturi
 • Asigurare medicală (Obligatoriu)
 • Asigurare storno (optional)

Prețuri

Tarif Adult
1513 $
Supliment single
756 $
Supliment demipensiune adult
336 $
Tarif Copil :
Infant până la 2 ani
75 $
de la 2 ani până la 6 ani fără pat adițional inclus
493 $
de la 6 ani până la 12 ani cu pat adițional inclus
1003 $
Pat adițional copil
510 $
Supliment demipensiune copil de la 6 ani până la 12 ani
168 $

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 350 $ (USD) și o copie după pașaport – pentru viză , iar restul de bani se achită eșalonat până la 45 zile înainte de plecare.

Luxury Sejur 5* Kempinski

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)