Crowne Plaza Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Sejur 5*
Grand Tala Bay Aqaba 2 nopti
Crowne Plaza Marea Moarta 5 nopti

5 * Grand Tala Bay Hotel Aqaba – 2 nopti

Sejur 5*
Grand Tala Bay Aqaba 2 nopti
Crowne Plaza Marea Moarta 5 nopti

5 * Grand Tala Bay Hotel Aqaba – 2 nopti

Previous slide
Next slide

Tala Bay vă garantează o vacanță de neuitat la fiecare vizită.

TALA BAY, MAREA ROSIE, AQABA

     Întinzându-se pe o suprafață de teren de 2,6 milioane de metri pătrați și peste 2 kilometri de plajă cu vedere la priveliștile uluitoare ale Golfului Aqaba, Golful Tala este un proiect care continuă să definească reperele managementului destinației în Iordania. A fost concepută ca prima destinație de stil de viață complet integrată din Regat, bucurându-se de o locație strategică care se află la doar 14 kilometri sud de oraș.

          Golful Tala este o destinație de viață pe litoral în toate sensurile cuvântului. Cu un port de agrement de ultimă generație, o zonă comercială în plină expansiune, hoteluri de lux și de tip boutique, sporturi acvatice și activități și o selecție completă de proprietăți imobiliare, este poziționat să servească drept destinație finală pentru cei care doresc să experimentați Marea Roșie la maximul său potențial. Până în prezent, aproximativ 10% din bancul de teren a fost dezvoltat și operat cu succes, în timp ce planurile de extindere ulterioară au fost deja formulate în conformitate cu noua viziune a JPTD adoptată în 2014.

         Golful Tala găzduiește, de asemenea, o gamă impresionantă de restaurante de clasă mondială. Cu restaurante de specialitate care servesc o mare varietate de bucătării internaționale, cafenele tematice și baruri la piscină, rezidenții și oaspeții vor avea întotdeauna ceva nou de experimentat. Mai mult, Marina Town din Tala Bay a fost conceput pentru a servi ca un centru comercial bine rotunjit, oferind peste 110 puncte de vânzare cu amănuntul care oferă mese, cumpărături și alte servicii esențiale.

5 * Crowne Plaza Hotel Dead Sea – 5 nopti

Previous slide
Next slide

         Având o promenadă de-a lungul Mării Moarte, Crowne Plaza Jordan Dead Sea Resort & Spa are o piscină în aer liber, o sală de sport și un restaurant. Betania, locul în care Ioan Botezătorul l-a botezat pe Iisus, este la 20 de minute de mers cu mașina.
         Hotelul oferă camere moderne, cu TV cu ecran plat, minibar și baie privată. Fiecare cameră include un balcon cu vedere la grădini sau la Marea Moartă.
         Puteți lua masa la oricare dintre restaurantele de la Crowne Plaza Jordan, unde sunt oferite meniuri à la carte. Pentru micul dejun, prânz și cină este servit un bufet. Este disponibil și room service. Barul servește o varietate de băuturi.
Puteți face o baie în piscina în aer liber sau vă puteți antrena la sala de sport. La un cost suplimentar, vă puteți bucura de un masaj la centrul spa și la clubul de sănătate.
          Muntele Nebo se află la 25 de minute de mers cu mașina , iar Hammamat Maeen, cascada cu apa termala, este la 20 de minute de mers cu mașina. 

Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Marea Moartă

        Imaginează-ți că plutești în apele calduțe si foarte sărate din Marea Moartă, bucurându-te de un masaj relaxant și apoi delectându-te cu o masă excepțională în împrejurimile exotice. Sau, poate o plimbare prin uimitoarele peisaje, unde doar păsările și briza gentilă a vântului îti pot întrerupe gândurile. Imaginează-ți că te lași absorbit de apele terapeutice din izvoarele termale, dormi sub miliarde de stele sau că înoti alături de viața marină într-o lume subacvatică plină de culoare. Imaginează-ti ce pot face toate aceste minuni pentru sănătatea și pacea ta interioara.

       Atracția principală de la Marea Moartă este marea în sine! Apa caldă este de 10 ori mai sărată decât apa de mare normală, și este de asemenea bogată în săruri clorhidrice precum magneziul, sodiul, potasiul și bromul. Aceste ape au atras vizitatorii încă din timpurile străvechi. Regele Irod, și Regina Egiptului Cleopatra erau nelipsiti de la Marea Moartă. De-a lungul istoriei nu exista un mod mai luxos de a călători în afară de a te înmuia în mineralele apei în timp ce te bucuri de soare.

Marea Moartă este cel mai sigur loc din lumea pentru bronzat. Deși foarte aproape de regiunea de deșert, vaporii care se ridică din suprafața mării formează un filtru natural pentru razele ultraviolete.

               Tratamentele de la Marea Moartă

         Beneficiile terapeutice ale Mării Moarte sunt cunoscute omului de peste 2000 de ani. O combinație unică dintre condițiile climatice și elementele naturale precum soare, apă, nămol și aer   s-au combinat să ofere tratamente naturale excelente pentru psoriasis, dermatită antropică, vitiligo, artrită, astm, probleme de circulație, hipertensiune, parkinson și probleme de vedere.

         Apele din Marea Moartă ce se evaporă constant, lasă în urmă sulf, sodiu, potasiu, iod, magneziu, calciu și bromul care au fiecare proprietați benefice.

    Datorită presiunii barometrice ridicate, aerul din jurul Mării Moarte are în jur de 8% mai mult oxigen la nivelul mării. Acest aer uscat, bogat și lipsit de alergeni face acest loc un rai pentru cei cu probleme respiratorii.

    Laboratoarele Mării Moarte produc o varietate de maști faciale din namol, săruri de baie, șampoane, creme hrănitoare, creme de mâini, demachiante, tonice de față, geluri de baie și duș, săpunuri și creme de protecție solară. Toate sunt produse din elementele naturale din zonă, sunt de o calitate excelentă și sunt valabile în outleturile din Iordania. Aceste produse pot fi de asemenea comandate online și livrate oriunde în lume, pentru ca turiștii să se bucure în continuare de beneficiile Mării Moarte cu mult timp după ce aceștia s-au întors acasă.

      În ziua de azi, mii de oameni din toată lumea vin la Marea Moartă pentru a se rejuvena, recupera, relaxa și bucura de beneficiile sale naturale. Un lanț de hoteluri de lux, și resorturi spa se aliniază de-a lungul coastei. Acestea oferă cazări superlative și o varietate de tratamente spa.   

      Clinicile de la Marea Moartă sunt specializate în tratamentele pielii, articulațiilor, bolilor de ochi, și de asemenea a problemelor respiratorii de hipertensiune. Fiecare clinică are o echipă de fizicieni experți și personal de asistenți special pregatiți.

Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Activitati Optionale

Aqaba: 

Croazieră pe Marea Roșie cu barca cu fundul de sticlă și Snorkeling

La Marea Moartă:

         Betania – reprezintă locul sfânt în care Ioan Botezătorul l-a botezat pe Isus în apa râului Iordan. Multă vreme a fost cunoscut doar din Biblie și din bizantin și medieval.

        Mount Nebo – unul dintre cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei, unde se află mormântul lui Moise. Aici ne vom bucura de o panoramă spectaculoasă asupra Văii Iordanului și a Mării Moarte.

        Jerash – Așezare urbană tipic romană cu străzi pavate, temple ridicate pe coline, teatre spațioase, piețe publice, fântâni și ziduri ce-și fac loc printre turnuri și porți. Vechiul oraș Jerash este unul dintre cele mai bine păstrate orașe romane din lume. Cunoscut drept orașul celor 1.000 de stâlpi. Veți vizita, de asemenea, Poarta cu trei arcuri, Hipodromul Uriaș, Teatrul și singurul Forum Roman înconjurat de 63 de coloane.

       Turul Ammanului – Puteți vizita Cetatea (Citadela), teatrul roman, Moschee Regelui Abdullah, partea veche și nouă din Amman.

       Madaba – “Orașul Mozaicului” , unde principala atracție este o hartă din mozaic a Ierusalimului și a Pământului Fagaduinței: reprezentarea grafică conține doua milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, orașe dar și Delta Nilului. Vom vizita Biserica Sfântului Gheorghe.

       Wadi MujibO experiență plină de adrenalină și peisaje mirifice. Nu puteți rata așa ceva! Canionul este deschis doar pe perioada verii!!!

În ultima zi, pe drumul spre Aqaba – puteți vizita

            Petra –  A 7-a minune ale lumii noi. Celebrul oraș antic care se află pe jumătate ascuns în peisajul suflat de vânt din sudul Iordaniei, cel mai pețios site de patrimoniu UNESCO din lume. 

Iordania 2023 Charter

        Și un Safari în deșertul roșu – Wadi Rum denumita si „Valea Lunii”. Aici veți simți aventura și romantismul deșertului arab. Wadi Rum are un peisaj senin, format din văi vechi și munți de travertin erodați, care se ridică printre nisipurile colorate în alb și roz.

Wadi Rum - Red Desert

Servicii incluse:

  • 7 nopți de cazare cu mic dejun
  • Bilete avion Charter București – Aqaba – București
  • Bagaj de cală 20 kg
  • Transferuri
  • Asistentă la sosire și plecare
  • Însoțitor din partea agenției
  • Asistență 24/07

Servicii neincluse:

  • Excursii opționale
  • Supliment demipensiune
  • Bagaj 10kg cală Opțional 15 usd/sens
  • Priority bording -> 1 bagaj de mână 10kg 15 usd/sens
  • Alocare loc în avion 3, 5, 7, 10 euro/sens
  • Băuturi
  • Asigurare medicală (Obligatoriu)
  • Asigurare storno (optional)

Prețuri

Tarif Adult
1087 $
Supliment single
420 $
Supliment demipensiune adult
84 $
Tarif Copil :
Infant până la 2 ani
75 $
de la 2 ani până la 6 ani fără pat adițional inclus
493 $
de la 6 ani până la 12 ani cu pat adițional inclus
793 $
Pat adițional copil
300 $
Supliment demipensiune copil de la 6 ani până la 12 ani
42 $

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 350 $ (USD) și o copie după pașaport – pentru viză , iar restul de bani se achită eșalonat până la 45 zile înainte de plecare.

Sejur 5* Grand Tala Bay Aqaba & Crowne Plaza Dead Sea

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)