CRACIUN SI REVELION THAILANDA - 14 Zile

La aproximativ 890km de Bangkok, Phuket se întinde pe coasta de vest a Thailandei sudice în Marea Adaman unde se găsesc cele mai frumoase plaje care găzduiesc grădini de corali pline de viată marină. Insula Phuket , “Perla Sudului” cum este numita de localnici , este cea mai populară insula din Thailanda , cu cele mai mari plaje cu nisip alb și golfuri misterioase , presărate cu stânci calcaroase. 

Thailanda este îndrăgita nu doar pentru plajele sale minunate, ci și pentru viața exotică din pădurile tropicale. Parcul național Khao Phra Thaew găzduiește specii pe cale de dispariție, și ofera o perspectivă din interiorul insulei Phuket.

Poți porni în croaziere pe insulele pustii din apropiere, poți face snorkelling sau poți vizita insula James Bond. Poți admira apusul de soare de pe un iaht  sau poți vizita templele budhiste din împrejurimi. 

Poți porni în croaziere pe insulele pustii din apropiere, poți face snorkelling sau poți vizita insula James Bond. Poți admira apusul de soare de pe un iaht  sau poți vizita templele budhiste din împrejurimi. 

Thailanda are ceva pentru fiecare, fie că vrei să îți petreci sărbătorile de iarna cu mult soare și relaxarea, sau vrei să pornești într-o aventură spre a descoperi insula pe un ATV, acest loc depășește limitele imaginației și face dorințele să se împlinească. 

Încearcă bucătăria thailandeza, sofisticată și condimentată, precum și mâncarea de pe stradă, dacă ești îndrăzneț de ce să nu participi la cursurile de gătit mâncare thailandeza? Așa te vei întoarce cu o surpriza și pentru cei de acasă. 

Experimentează viața din Thailanda prin străduțele aglomerate cu tuk-tuk-ul , mijlocul de transport tradițional în Thailanda! Va fi o experiența de neuitat! 

      Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău! 

                  Servicii incluse: 

  • Bilet de avion București- Phuket cu bagaj de cală 
  • 13 nopți de cazare cu mic dejun inclus  
  • Transferuri 
  • Asistență turistică pe toata perioada sejurului

PRET: de la 1800 euro/ persoana 

Condiții de rezervare : avans 30% 

 

Pentru oferte personalizate la alte hoteluri nu ezitati sa ne contactati!

Craciun si Revelion Thailanda

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)