DUBAI ADVENTURE

12 - 19 August 2022

București - Dubai

După sosirea în Dubai și efectuarea formalităților vamale, vom fi transferați la hotel.

Odată a fost un mic sat de pescari din golful arabic, dar astăzi Dubai este una din cele mai mari orașe metropolitane din lume. Una din cele șapte emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite, acest oraș găzduiește peste 200 de naționalități diferite și oferă o experiență unica, de neuitat pentru toți vizitatorii. Fie ca este vorba de port, sau de ultimul etaj al celei mai mari clădiri din lume, Burj Khalifa, Dubai respiră inovație.

Vom sta în cea mai frumoasă zonă din Dubai : Marina.  
De la geamul hotelului putem admira golful, insula Palmier și creek-ul Dubaiului. 

De ce Dubai ? Și de ce acum?

În primul rând Dubaiul este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte, este un oraș cu o vibrație aparte care te face să te simți minunat de cum ai ieșit din avion. Te face să te eliberezi de toate grijile, stresul  și problemele cotidiene. Descopera ospitalitatea calduroasa, traditiile bine pastrate si retetele culinare arabesti mostenite din neam in neam.  

De ce acum? Simplu: pentru că este perioada cea mai potrivită, fără mulți turiști, să te poți bucura în voie de fiecare loc. Și al doilea motiv – pentru că este luna cu cele mai spectaculoase reduceri în toate cele 52 de mall-uri. 

Ce poți face în Dubai?

  • În primul rând trebuie să intri în lumea minunată a parfumurilor, să te lași răsfățat de fiecare  esența în parte care îți trezește sentimente unice. 
  • Să pornești într-o călătorie romantică cu abra pe canalele din Madinat Jumeirah, „Veneția Dubaiului” . 
  • Să pornesti intr-o calatorie peisagistica pe lungimile insulei palmier Jumeirah. 
  • Să urci până la etajul 154 în 60 de secunde în Burj Khalifa, o capodoperă arhitecturala, care are la bazele sale geometria sacră. 
  • Să admiri jocul celor mai mari fantani dansatoare din lume, care prind viata o data la 30 de minute, prin jeturi colorate de apa care par ca danseaza in ritmul muzicii.  
  • Să explorezi unul din cele mai uimitoare acvarii din lume, Acvariul Dubai care contine peste 33,000 de animale acvatice si cea mai mare colectie de rechini-tigrii din lume, si care se afla chiar in Dubai Mall. 
  • Să pornești pe urmele pierdute ale Atlantidei în Lost Chambers, prin pasajele subacvatice care te vor duce intr-o calatorie spre cunoasterea unei civilizatii pierdute. 
  • Poți să înoți cu delfinii si cu restul vietii marine din Atlantis. 
  • Poți să cumperi lucruri de calitate la prețuri foarte avantajoase. 
  • Poți schia chiar dacă afară este vară în Mall of Emirates!

Mitul că Dubaiul este scump sau că nu îți poți permite este foarte deplasat!
Dacă știi când să mergi și ce să faci în Dubai ai să vezi că este mult mai ieftin decât multe locuri din Romania. Despre prețurile la haine și parfumuri nici nu mai vorbesc! Găsești lucruri, haine, parfumuri și electronice de calitate la prețuri extraordinare.

Sevicii incluse:

Bilet avion București – Dubai și retur cu bagaj de cală 

 – 7 nopți de cazare cu mic dejun inclus la hotel Byblos Marina 

– transferuri 

– asistentă turistică pe tot parcursul sejurului 

 PRET : de la 870 euro/persoană 

HOTEL BYBLOS MARINA – https://marinabybloshotel.com/ 

Condiții de rezervare : avans 30% 

Pentru oferte personalizate la alte hoteluri nu ezitati sa ne contactati!

Dubai Adventure

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)