Sejur 5* Charter Aqaba
Manara Luxury Collection by Marriott Deluxe

5 * Manara Luxury Collection by Marriott – 7 nopti

Previous slide
Next slide

Sejur 5* Charter Aqaba
Manara Luxury Collection by Marriott Deluxe

5 * Manara Luxury Collection by Marriott – 7 nopti

Previous slide
Next slide

      Bucurați-vă de o experiență de stațiune diferită de oricare alta la Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Saraya Aqaba, în istoricul Aqaba, Iordania. Amplasat lângă Marea Roșie, este primul hotel complex de 5 stele din vechiul oraș-port Aqaba. Inspirată de milenii de istorie și moștenire, stațiunea noastră din Aqaba îmbină tradiția autentică iordaniană cu gusturile rafinatei călătoare globale. Hotelul este prietenos cu familiile oferă unități de cazare bine amenajate, cu lenjerie de pat de lux Frette, piese unice de colecție proiectate în stil Aqaban și terase cu vedere la Marea Roșie și la laguna hotelului privat. Bucurați-vă de experiențe autentice de restaurant, de la bucătăria dinamică mediteraneană și levantină la un festin Zaarb pe plaja noastră privată. Explorați maiestuosul Triunghi de Aur al Iordaniei, unde se află Petra și Wadi Rum. Rezervă-ți șederea în stațiunea noastră pe plajă pentru o experiență îmbogățitoare, o singură dată în viață.

Triunghiul de Aur
Iordania oferă peisaje unice, ruine fascinante și aventuri palpitante pentru a organiza numeroase călătorii. Cu toate acestea, dacă timpul este esențial și cauți să explorezi cele mai faimoase obiective turistice ale țării dintr-o singură lovitură, Triunghiul de Aur al Iordaniei este alegerea perfectă. Această strategie pe trei direcții vă va permite să descoperiți orașul atractiv de la malul mării din Aqaba, orașul istoric al Petrei și peisajul spectaculos al deșertului din Wadi Rum

Saraya Beach Club
O oază de lux, amplasată pe malul Mării Roșii, unde apusurile sunt magice; Clubul de pe plajă situat în Saraya Aqaba, lângă Eagle Hills, oferă o experiență unică, care depășește așteptările, cu cel mai înalt nivel de servicii, mese și activități sociale săptămânale într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă cu familia, perfectă pentru cei care caută emoție și plăcere. momente.

Al Manara Luxury Collection by Marriott Aqaba https://dreamteamholidays.ro
Al Manara Luxury Collection by Marriott Aqaba https://dreamteamholidays.ro

The Fine Dining
        Creați amintiri frumoase de neegalat la Restaurantul Kubba Levantin. Îmbogățiți-vă palatul cu preparate inventive. Luați masa sub cerul înstelat și gustați din bucătăria levantină, celebrând produsele locale și aromele tradiționale din Orientul Mijlociu, împreună cu cocktailuri artizanale de la barul nostru din restaurant.

Activitati Optionale

PETRA

       Situat la 125 km de Aqaba  una dintre cele 7 minuni ale lumii noi, Petra, celebrul oraș antic care se află pe jumătate ascuns în peisajul suflat de vânt din sudul Iordaniei, cel mai prețios site de patrimoniu UNESCO din lume.      Puteți de asemenea să  explorați Little Petra (Siq al-Barid) – care este o vale îngustă situată la aproximativ 8 kilometri nord de centrul orașului Petra. Locul este un bogat site arheologic, cu morminte tăiate în piatră, arhitectură construită din piatră și inginerie hidrologică complexă. Situl este situat în interiorul fertil al nordului Petrei, un peisaj care păstrează dovezi ale viticulturii și vinificării pe scară largă, alături de cultivarea cerealelor, măslinelor și a altor produse.

Iordania 2023 Charter

Wadi Rum

        Situat la 76 km de Aqaba. Aici veți găsi aventură și  veți simți romantismul Deșertului Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj marțian format din văi vechi  și munți  din travertin erodati , crescând  printre nisipuri colorate în alb și roz. 

Vă puteți bucura de  un safari  4×4 de 2 ore pentru a explora  locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabiei. 

Vacanță magică să aveți!

Servicii incluse:

 • 7 nopți de cazare cu mic dejun
 • Bilete avion Charter București – Aqaba – București
 • Bagaj de cală 20 kg
 • Transferuri
 • Asistentă la sosire și plecare
 • Însoțitor din partea agenției
 • Asistență 24/07

Servicii neincluse:

 • Excursii opționale
 • Supliment demipensiune
 • Bagaj 10 kg cală Opțional 15 usd/sens
 • Priority bording -> 1 bagaj de mână 10kg 15 usd/sens
 • Alocare loc în avion 3, 5, 7, 10 euro/sens
 • Băuturi
 • Asigurare medicală (Obligatoriu)
 • Asigurare storno (optional)

Prețuri

Tarif Adult
1405 $
Supliment single
756 $
Supliment demipensiune adult
336 $
Tarif Copil :
Infant până la 2 ani
75 $
de la 2 ani până la 6 ani fără pat adițional inclus
493 $
de la 6 ani până la 12 ani cu pat adițional inclus
1165 $
Pat adițional copil
672 $
Supliment demipensiune copil de la 6 ani până la 12 ani
168 $

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 350 $ (USD) și o copie după pașaport – pentru viză , iar restul de bani se achită eșalonat până la 45 zile înainte de plecare.

Sejur 5* Aqaba Manara Luxury Collection by Marriott

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)