Kempinski 5* Dead Sea (Marea Moarta) https://dreamteamholidays.ro

Luxury Sejur 5* Charter
Kempinski Read Sea Aqaba 7 nopti

5 * Luxury KEMPINSKI RED SEA Hotel Aqaba – 7 nopti

Previous slide
Next slide

5* Luxury Sejur
Kempinski Aqaba 7 nopti

5 * Luxury KEMPINSKI Hotel Aqaba – 7 nopti

Previous slide
Next slide

Hotelul este situat strategic în centrul orașului Aqaba, oferindu-vă cele mai bune forme de lux pe malul plajei cu nisip alb.

Despre Aqaba

      Situată în cel mai Nordic punct al Mării Roșii, minunatul resort Aqaba este locația perfectă pentru sănătate și bunăstare. Aici, principala atracție este Marea Roșie în sine, cu corali nemaipomeniți, și o viața subacvatică incredibilă. Cele mai iubite activități  din Aqaba sunt scuba diving, snorkeling, înotul, navigația cu barca, windsurfing, waterskiing sau relaxarea pe plajă. Aqaba este cu adevărat un loc perfect pentru o pauză de relaxare a corpului și a sufletului. Apa este caldă, vremea perfectă iar facilitațile sunt din belșug.

      Aqaba, cunoscut istoric sub numele de Ayla, este singurul oraș de coastă din Iordania care joacă un rol major în dezvoltarea economiei iordaniene, prin sectoarele sale vibrante de comerț și turism. Locația strategică a Aqabei, la vârful de nord-est al Mării Roșii, între continentele Asia și Africa și lângă Wadi Rum și Petra, a plasat-o în triunghiul de aur al turismului Iordaniei, care a solidificat locația orașului pe harta lumii și a făcut-o una dintre principalele atracții turistice din Iordania.

     Hotelul Kempinski Aqaba Red Sea este situat strategic în centrul orașului Aqaba, la doar 10 minute de Aeroportul Internațional King Hussein, cunoscut și sub numele de Aeroportul Internațional Aqaba.

     Orașul acvatic Aqaba este considerat cea mai bună locație pentru scufundări și sporturi acvatice. Este alegerea perfectă pentru romantici pentru priveliștile sale superbe la Marea Roșie.

     Hotelul nu vă garantează doar vederi panoramice ale Mării Roșii, ci și ale celui de-al șaselea cel mai înalt catarg din lume, aflat aproape de malul mării, la o înălțime de 130 m și văzut din țările din jur.

     Hotelul este, de asemenea, situat convenabil în apropierea reperelor unice ale Iordaniei: • Orașul trandafir-roșu Petra este la aproximativ 125 km distanță • Wadi Rum la 76 km • Marea Moartă la 237 km

Activitati Optionale

PETRA

       Situat la 125 km de Aqaba  una dintre cele 7 minuni ale lumii noi, Petra, celebrul oraș antic care se află pe jumătate ascuns în peisajul suflat de vânt din sudul Iordaniei, cel mai prețios site de patrimoniu UNESCO din lume.      Puteți de asemenea să  explorați Little Petra (Siq al-Barid) – care este o vale îngustă situată la aproximativ 8 kilometri nord de centrul orașului Petra. Locul este un bogat site arheologic, cu morminte tăiate în piatră, arhitectură construită din piatră și inginerie hidrologică complexă. Situl este situat în interiorul fertil al nordului Petrei, un peisaj care păstrează dovezi ale viticulturii și vinificării pe scară largă, alături de cultivarea cerealelor, măslinelor și a altor produse.

Iordania 2023 Charter

Wadi Rum

        Situat la 76 km de Aqaba. Aici veți găsi aventură și  veți simți romantismul Deșertului Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj marțian format din văi vechi  și munți  din travertin erodati , crescând  printre nisipuri colorate în alb și roz. 

Vă puteți bucura de  un safari  4×4 de 2 ore pentru a explora  locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabiei. 

Vacanță magică să aveți!

Servicii incluse:

 • 7 nopți de cazare cu mic dejun
 • Bilete avion Charter București – Aqaba – București
 • Bagaj de cală 20 kg
 • Transferuri
 • Asistentă la sosire și plecare
 • Însoțitor din partea agenției
 • Asistență 24/07

Servicii neincluse:

 • Excursii opționale
 • Supliment demipensiune
 • Bagaj 10 kg cală Opțional 15 usd/sens
 • Priority bording -> 1 bagaj de mână 10kg 15 usd/sens
 • Alocare loc în avion 3, 5, 7, 10 euro/sens
 • Băuturi
 • Asigurare medicală (Obligatoriu)
 • Asigurare storno (optional)

Prețuri

Tarif Adult
1417 $
Supliment single
756 $
Supliment demipensiune adult
336 $
Tarif Copil :
Infant până la 2 ani
75 $
de la 2 ani până la 6 ani pat fără pat adițional inclus
493 $
de la 6 ani până la 12 ani cu pat adițional inclus
913 $
Pat adițional copil
420 $
Supliment demipensiune copil de la 6 ani până la 12 ani
168 $

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 350 $ (USD) și o copie după pașaport – pentru viză , iar restul de bani se achită eșalonat până la 45 zile înainte de plecare.

Luxury Sejur 5* Kempinski

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)