DREAM TEAM CAMPS 2023

IN TRANSFORMERS LAND: JORDAN AQABA & WADI RUM

TABĂRĂ INTERNATIONALĂ DE LIMBA ENGLEZA, AVENTURĂ ȘI DISTRACȚIE

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU CADRELE DIDACTICE 

DRAGI CADRE DIDACTICE,

          DREAM TEAM CAMPS VĂ INVITĂ SĂ PETRECEȚI VACANȚA DE VARĂ 2023 ÎN IORDANIA, ÎN 2 LOCAȚII DE VIS, ÎN AQABA, LA MAREA ROȘIE ȘI ÎN DEȘERTUL ROȘU WADI RUM, ALĂTURI DE ELEVII DUMNEAVOASTRĂ.

         SUNTEM ÎNCÂNTAȚI SĂ VĂ AVEM CA ȘI PARTENERI ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE ȘI DE ACEEA, ȚINÂND CONT CĂ PE TOATĂ DURATA TABEREI ACTIVITAȚILE VOR FI ORGANIZATE, ÎNDRUMATE ȘI SUPRAVEGHEATE DE STAFFUL NOSTRU, IAR DUMNEAVOASTRĂ VĂ PUTEȚI RELAXA, DORIM SĂ VĂ RĂSFĂȚĂM CU:

– PENSIUNE COMPLETĂ PE TOATĂ DURATA TABEREI,

– EXCURSIE LA PETRA, ORAȘUL PIERDUT AL NABATEENILOR,

– RELAXARE ȘI PLAJĂ ÎN CEL MAI SELECT CLUB PRIVAT DE LA MAREA ROȘIE DIN AQABA, BERENICE BEACH CLUB,

– CROAZIERĂ PE MAREA ROȘIE CU BARCA CU FUNDUL DE STICLĂ,

– SNORKELING,

– SAFARI CU JEEP 4X4 ÎN DEȘERTUL WADI RUM

 THE TRAIN RIDE ADVENTURE

– ȘI MULTE ALTE SURPRIZE

          PENTRU DESFAȘURAREA OPTIMĂ A ACTIVITAȚILOR DIN PROGRAM ȘI BUNA ORGANIZARE A GRUPURILOR, AVEȚI LA DISPOZIȚIE 1 GRATUITATE LA FIECARE 10 ELEVI PLĂTITORI. 

      SUPORT PENTRU CADRELE DIDACTICE:

          – CADRELOR DIDACTICE ORGANIZATOARE CARE NU POT ALCĂTUI GRUPURI STANDARD DE 10 PLĂTITORI, SE OFERĂ UN DISCOUNT-BONUS SUPLIMENTAR PENTRU FRACȚIILE DE 5-9 PARTICIPANȚI.

         – CADRELOR DIDACTICE CARE NU DORESC SĂ ÎNSOȚEASCĂ COPII ÎN TABĂRA, DAR CARE DORESC SĂ RECOMANDE ELEVII DUMNEALOR – SE OFERĂ 15 USD PENTRU FIECARE PARTICIPANT RECOMANDAT.

             PENTRU DETALII VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI.

        PREȚUL TABEREI ESTE DE 1170 DE USD. REZERVAREA ÎN PROGRAMUL TABEREI SE FACE PRIN ACHITAREA UNUI AVANS DE 350 USD + COPIE DE PE PAȘAPORT.

        PĂRINȚII POT ALEGE O VACANȚA ÎN IORDANIA ÎN ACEEAȘI PERIOADĂ A TABEREI ( ȘI NU VOR MAI TREBUI SĂ FACĂ PROCURĂ NOTARIALĂ ). POT CĂLĂTORI CU COPILUL ÎN ACELAȘI AVION. LA ATERIZARE, COPIII VOR PLECA SPRE LOCAȚIA TABEREI IAR PARINȚII POT MERGE ÎN VACANȚĂ SĂ EXPLOREZE PETRA ȘI ALTE LOCAȚII DE VIS DIN IORDANIA, SAU POT ALEGE UN SEJUR LA MAREA ROȘIE, LA MAREA MOARTĂ, CIRCUIT IORDANIA – ISRAEL.

SE POT REÎNTÂLNI CU COPIII ÎN ULTIMA SEARĂ, LA PETRECEREA DE PREMIERE A TABEREI DIN WADI RUM, SAU DIRECT ÎN AEROPORT.

VĂ INVITĂM SĂ VĂ REZERVAȚI PERIOADA POTRIVITĂ PENTRU GRUPUL DUMNEAVOASTRĂ!

SERII DE TABĂRĂ :

Iordania - Transformers' Land

THE TRAIN RIDE ADVENTURE

    Participăm la marea revoluție arabă din 1916 într-un tren autentic care datează din perioada aceea în Wadi Rum. Este o experiență unică și vom avea prilejul să învătăm istorie participând la revoluție. (Opțional)